lördag 11 december 2010

Vilovecka

Det har blivit en liten vilovecka med "bara" 3,5 mil löpning, det skadar ju inte att ha lite återhämtning ibland. Visserligen var det inte riktigt självvalt denna gång men man måste ju passa på att se det positiva där man inte kan springa så mycket som man vill.

Måndagen och tisdagen blev precis som vanlig med ett Friskis pass, intensiv med Nadja, och ett VLK pass, med bra tempo. Efter det har det blivit viloläge, relativt sett.

I går var det VSOK's Glögglunk i Orientalen, jag var en av arrangörerna i år så i går eftermiddag blev det ett snöpulsningspass på en knapp mil för att sätta ut alla kontrollerna till årets bana som var foto-ol på södra Rocklunda. Några kontrollbilder att fundera över för er som inte var med kommer här, hittar ni dit?
Det blev en ganska bra bana, många hittade ganska många kontroller, men ingen hittade alla, precis som det skall vara. När alla kommit runt i skogen och avslutat med sprint-ol i damernas omklädningsrum så fortsatte festen.
Segrare på hela banan blev Öset, inte särskilt högt odds på den inte, segrare på sprinten i damernas omklädnigsrum blev Micke Davidsson, som tydligen hittar bra där ;-)
Efter detta så var det inte direkt läge att hinna med morgontåget till Sala och VLK's första Trail&Run för säsongen, det blev en ny snöpulsning i Rocklundaskogen för att hämta in kontrollerna istället.

Det blir ingen chans till långpass i morgon heller, inte med löpning i varje fall, det blir en långflygning istället ner till Saudi för en jobbresa. Blir ett byte från -20 till +20 för ett par dagar. Tyvärr är det inte läge att springa ute där nere nuförtiden, det får bli lite löpband på hotelet istället, om det blir tid över.

Nästa helg blir det ett vinterlångpass igen i varje fall, SMHI lovar mycket mera snö lagom till helgen, vi får de vad det blir av det vädret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar