onsdag 23 november 2011

Bislett nästa


Då var det färdigladdat med nedtrappad träning några veckor och nu sista veckan löpfri, förutom kvällens uppmjukning riktigt lugnt i näst intill 24 h tempot.
På fredag morgon tar vi tåget mot Oslo, jag, Per, Robert, David och så Micke som kommer med som vår proffs coach. Det skall bli skönt att ha någon med som kan tänka klart och komma med rätt pådrivning framåt natten.
Det blir en lugn laddning i Oslo på fredag kväll och kl. 10 på lördag morgon ger vi oss in i "tunneln" under Bisletts stadion. Ett varv är 545 m, vi får se hur många det hinner bli på 24h. Nu är det inte bara vi 4 utan totalt 130 startande så det lär bli lite trångt i början innan det sprider ut sig, det är ju ingen som har direkt bråttom i starten på ett 24h lopp. Dom som vill ha koll på vad vi gör där inne under natten, kan ha det på jogg.se's live bevakning.
På söndag morgon kl 10 är det stopp, då få vi se hur det har gått. Om man lärt sig något efter två 24h lopp, hur mycket nytta det gör med en proffs coach, går det bättre att springa inne i förutsägbart klimat istället för ute i regn eller extrem värme, går det bättre med många startade som på det viset peppar varandra. Ja vi får se, få söndag har man skaffat sig en erfarenhet till i detta med att springa dom långa loppen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar