söndag 13 november 2011

Ultraintervaller?

Nej det blev inte några ultraintervaller denna gången heller. I går var det 4:e gången det tävlades i ultraintervaller på jogg.se och varje gång så har det varit något annat som kommit i vägen för mig. För dom som inte har koll på det så innebär ultraintervaller 8x10 km under 1 dygn, man startar var tredje timma med början kl 00 på natten mot lördagen och sen ny milrunda kl 03 o.s.v. Tävlingen pågår över hela landet eftersom enda kravet är att man laddar upp sitt GPS spår från ett intervall innan nästa startar. Denna gång var det över 100 som var med i tävlingsklass och motionsklass, men inte jag allså.

Skall bli kul att testa någon gång om det passar, men den här gången kändes det lite väl nära Bislett 24 h, det är ju bara 2 veckor dit. Det kunde i och för sig varit OK som ett uppdelat långpass om man kört lugnt, men det hade ju blivit ett dygn utan riktig sömn. Det kunde kanske också varit OK 2 veckor innan Bislett, men nu har det dessutom kommit en jobbresa emellan som innebär 2 dygn i flygplan under den kommande veckan. Det kändes som man fick ta den sömn man kunde så ultraintervallerna fick vänta även denna gång.

Under helgen blev det i stället två sköna lite kortare långrundor, en långlördag med VLK i tjockt höstdis och en skön solig söndagseftermiddag med Sandra. Första långpasset tillsammans med Sandra, hon har kommit riktigt långt i träningen inför marathonpremiären i Stockholm nästa år. Börjar bli riktigt seriöst, hon håller som bäst på att läsa min gamla Born to Run och i går, på en mässa i Stockholm, köpte hon ett par Five Fingers!! För cirkelfys mm i vinter och lite MTB-spår till våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar