torsdag 13 november 2014

HALLÅ därute!!

Oj oj oj, det har visst blivit tyst på bloggen väldigt länge nu, men det beror inte på att det blivit så mycket mindre löpning. Det har varit minst lika mycket plus en massa annat under flera helger, träningen inför nästa sommars stora utmaning har kommit igång och nu de sista veckorna har det varit en hel del fixande inför KUL helgen.

I morgon kommer ett helt gäng ultra sugna löpare till Västerås för att umgås en hel helg. En del av oss skall hinna med +100 km löpning och så blir det mycket löparsnack när vi inte är ute och springer också skulle jag tro.

Hinner inte skriva så mycket mer nu, ville bara tala om att bloggen inte somnat in, bjuder istället på lite bilder från förra helgen när jag och Per J snitslade 53 km trailbana i vilda Västmanland. Lite att se fram emot för er som är på väg hit...


1 kommentar:

  1. Många inspirerande foton! Börjar mer och mer inse hur fantastiskt ultra verkligen är. Är i veritabelt bra form och 2015 blir kanske året då jag kliver ned från sadeln och tar upp ultran igen, på redigt!

    SvaraRadera