torsdag 26 augusti 2010

Laddat och klart

Ok, då var allt klart för nya utmaningar! Stora matlådan är laddad med allehanda godsaker för ett dygn i Skövde. Vad sägs om 6 Snickers, 6 Runes Energibars, 6 l Vitargo, 6 bananer, 6 Gainomax, 1 stor påse Chips, 1 påse Nötmix, 24 Nötcreme och 3 lättöl (att lyxa till tillvaron med). Har egentligen ingen anning hur magen och psyket kommer klara av detta, men har i varje fall planerat lite mer kontinuerligt ätande än på mina tidigare försök till Ultralopp. Förutsättningarna att få i sig alla dessa 13.000 kcal är kanske lite bättre med småätande ofta.
Har ingen egen service vid sidan denna gång så urvalet fick bli sådant som man kan ha klart och iordning innan start. Sen blir det en del mat från arrangörens bord också, för ännu mera variation, rena 6 rätters middagen;-)

Vädret ser inte ut att bli det bästa, inte för varmt men en del regn som kyler när kroppen blir sliten. Farten man håller är ju inte direkt värmehållande heller.

Nu blir det att sova en stund, i morgon natt är man på banan och har vid den här tiden klarat av en dryg tredjedel av tiden.
När det går tugnt får man hämta inspiration från Mickes kämpande på La Transe Gaule och från alla som samtidigt är ute på sin första natt i bergen på UTMB. Nu är det 2 år kvar till det är min tur dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar