tisdag 24 augusti 2010

Lite inspiration


I dag damp det ned lite inspiration i postlådan. 2 nya böcker att sätta tänderna i.
Började läsa långloppsinspiration i julas när jag fick Dean Karnazes, Ultra Marathon Man, hemskickad i julklapp från Sandra i USA. Intressant bok med mycket galna utmaningar som visar att man kan flytta sina gränser rätt mycket. Kul läsning om många händelser, men det märktes att den är skriven av en amerikan. Det sparas inte på superlativen precis, speciellt inte om de egna prestationerna. Om man tar detta med en lagom nypa salt så är det läsning att rekomendera för en långlöpare. (finns att låna om ni hör av er)

På Vertex fick jag tips om en ny bok "Born to run" så nu har jag varit på nätet och shoppat lite. Av bara farten hittade jag en annan bok av Karnazes där han berättar om sin genomförda utmanning att springa 50 marathon i 50 delstater på 50 dagar i sträck. Återkommer med recensioner när jag plöjt igenom dom.

2 kommentarer:

  1. Verkar grymt spännande. Har du tips på några svenska man inte bör missa? Bra kämpat på Vertex och lycka till i skövde. Daniel;)

    SvaraRadera
  2. Tyvärr är nog utbudet lite klent på svenska, vi är ju inte så många som fastnat för detta så det lönar sig att skriva eller översätta.
    Tack, det kan nog behövas i Skövde.

    SvaraRadera