torsdag 7 april 2011

TEC laddad klar nu

Laddad och laddad kan man ju diskutera, men det har i varje fall blivit 100% löpvila sen i lördags. Efter en helt förkylningsfri vinter så kom naturligvis en omgång krypande i söndags men stick i halsen. Skulle det inte bli något TEC då?
Nu så här långt in i vecakn ser det bättre ut, förkylningen kulminerade i tisdags med rejält halsont, hosta och kanske en lätt febersläng, sedan dess har det blivit bättre och bättre, nu är det mest bara snoret kvar.

Det är väl inte en optimal uppladdning sista veckan innan ett lopp, men det borde inte ha påverkat uthålligheten så mycket, det är ju inte något högtempolopp det skall bli till helgen precis. Om man nu skall se någon fördel med en förkylning veckan innan ett större lopp så är det att man inte hinner känna alla andra krämpor som man alltid inbillar sig dagarna innan.

Dropbagen med ombyten och matlådan med lite smått och gott i energiväg och lite prylar bra att ha är packade. Lampan är laddad och reservlapman klar. I morgon kväll blir det resa till Täby och middag där för att få sova ut på lördagsmorgon innan det blir start kl 10 och en lång dags färd mot natt.....och i varje fall ny gryning.

Den långa istidsvintern har fått ge upp till slut efter ett intensivt angrepp av vädrets makter sista veckan. Omväxlande sol, regn, +10 grader och stormvindar har snabbt frätt bort all snö och is, det hinner t.o.m. bli ganska torrt som det verkar.

Skall bli spännande och kul att prova nya utmaningar. Har man hunnit lära sig i varje fall lite Ultraloppstaktik nu efter några olika försök? Om inte en återvändade förkylning ställer till det skall det gå att komma runt, men på vilken tid? Ett mål att komma under 20 h känns bra och inte helt omöjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar