onsdag 30 mars 2011

Uppladdning i det tysta?

Det är TEC om en dryg vecka, premiär på 100 miles lopp för min del, spännande och kul.
Man kanske kan tro att det är uppladdning i det tysta, i varje fall efter bloggtystnaden i mer än en vecka, men det har helt enkelt varit mycket annat.

Löpladdningen känns OK. Bra träning hela vintern och återhämtningen efter maran i USA har gått bra, inga känningar alls längre. Har nu under 4 dagar kört 7 mil ganska lugnt för att mjuka upp och komma ner mot TEC tempo. Det blir något längre och lugnt pass till helgen också och sen ännu lugnare och bara lite nästa vecka.

Prylladdningen är också på spåret. Lånelampan som jag har turen att få använda testades i måndags ute i snöiga skogen. Perfekt lyse, bättre än en gammaldags OL-pannlampa. Jämfört med en sådan viktlös och med närmast oändlig batteritid. Det lutar nog åt en liten investering efter TEC, det kommer ju mera behov och den kan duga som OL-lampa också om jag nu skulle få något återfall och springa natt-ol igen, det är rätt kul.

Var på gubbdagiset på lunchen i dag, Ohlssons butik på taket i Igor alltså, och fixade en liten enkel Silva lampa som den obligatoriska back-upen. Nu skall det finnas lyse för en hel natt hoppas jag.

Testade TEC's sportdryck i helgen också, snubblade nämligen över Hammer produkter borta i USA så det blev lite koncentrerad energi köpt för test och för loppet. Testade Perpetum drycken i helgen. Meddelandet från TEC nämnde att den kunde "kännas ovan första gången". Jo nog kan man säga det, kändes väldig "nyttig" med ingen egentlig smak, var mera som en tunn gröt. Man hinner kanske vänja sig under 16 mil.

Snart dags att ta fram "lådan" och börja packa lite energi, utrsutning och kläder, det närmar sig...

... bara den utlovade värmen kommer i helgen och smälter bort den sista snön och isen, för det var stenhårt i skogen i måndags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar