söndag 9 oktober 2011

Black River Run - Snart är det dags!

Västerås börjar bli riktigt känt i Ultrasammanhang, då måste vi naturligtvis ha vår egen ultratävling också. Nästa år blir det därför premiär för Black River Run 50 miles (eller 50 km för den som vill det) på en 10 miles bana som från skogarna norr om stan når nästan in till stans centrum. Info om tävlingen kommer dyka upp på VLKs hemsida framöver, men för den som vill få ett par smakprov kommer det nu 2 möjligheter...

På lördag den 15 oktober blir det provlöpning, med start vid VSOKs klubbstuga Orientalen, start kl 7.30 för dom morgonpigga och 9.00 för dom som vill sova lite längre. Mera info om provloppet, finns att läsa här.

För dom som inte tar chansen att provspringa nu på lördag så kan ni få lite bilder att lockas av. Min fototokiga dotter Sandra fick ett uppdrag i går innan hösten blev för grå. En del av resultatet ser ni här.
     Foton: Sandra J

4 kommentarer:

 1. Hei Bosse
  Vakre bilder fra en fin by jeg tidligere bare kjenner fra o-løp (og en by jeg passerer på vei til/fra Stockholm).
  Dette løpet ser interessant ut, hva blir løpsdato 2012?

  SvaraRadera
 2. Hej Olav,
  Ja det är fint på hösten, bästa säsongen för löpning. Du är välkommen hit, tävlingen nästa år blir troligen i mitten Augusti men det är inte helt bestämt än.
  /Bosse

  SvaraRadera
 3. Om någon undrar (och har tips) så kan jag inte skicka kommentarer med mitt konto eller med namn/mailadress. Någon som vet vad problèmet är

  SvaraRadera
 4. Har haft samma problem. Testar att kommentera i gen. Verkar vara relaterat till Blogger (går att kommentera på WordPress-bloggar). Kanske någon bugg i programmet?

  SvaraRadera