lördag 6 oktober 2012

Publik i dag

Sandra och kompisen Tea skulle på Tjurruset idag, som omväxling passade jag på att vara publik när jag skulle skjutsa dom dit. Inte så ofta man är publik på en löpartävling, men det var en kul omväxling. Ovanligt publikvänlig löpratävling som det var och dessutom kanonfint höstväder. Det började med säsongens första frostmorgon, men sen strålade solen hela dagen.
Rena och fina före start
När tjejerna gjorts sig klara för start gick jag bort i skogen till det som var utsatt som brant backe på kartan, den kom efter en dryg kilometer av banan. Mitt i skogen dök den branta backen upp, det visade sig vara en väl dold liten slalombacke, bara att knalla upp till toppen, perfekt publikplats med 360 graders vy runt skogarna norr om Stockholm, man såg ända bort till Globen.

När Sandra och Tea passerat toppen var det bara att knalla nedför backen igen och vänta vid nästa publikmagnet, precis nedanför. Vid 9 km var det dags för diket, 500 meter dikeslöpning. Blött, skitigt och alla tyckte det var skitkul.
Snabbt tillbaka till målet för att hinna med målgången också. Som tur var skulle tjejerna springa i dike en stor del av vägen så när man gick motionsspåret raka vägen tillbaka var det inga problem att hinna fram i tid.
Lite skitigare nu, men kul var det tydligen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar