onsdag 28 november 2012

Going Down Under

Ja ända till Australien skall jag inte i helgen, men "Down Under" blir det ändå, ett nytt besök under Bisletts läktare i Oslo.
Förra året, medan löpsteget var starkt
På lördag är det dags för ett nytt försök med 24 h, det blir 4 gången nu. Senast var på Bislett för ett år sedan, den gången hade jag det riktigt tungt mot slutet men lyckades ändå sätta pers på 17,4 mil. Vi får se hur det går nu, målet är naturligtvis 20 mil men efter 3 veckor med näst intill helvila p.g.a. vristproblemen så känns det osäkert. Dels om problemen kommer tillbaka och dels vilken effekt så mycket vila har. Jag missade i princip 1,5 mängdvecka och sedan 2 veckor vettig nedtrappning, men vem vet vilan kanske ger positiv effekt, riktigt löpsugen är jag i varje fall.

Kl 10.00 på lördag går i varje fall starten under Bislett. Så mycket av den fina stadion får vi inte se, det blir några varv i träningstunneln under läktaren i stället.
Foto: Kjetil Ree, Wikimedia
Nu blir det inte direkt en tyst och öde tunnel vi skall springa i, vi är 130 stycken som startar så det är många att prata med och Heming Leira kör non-stop speaker och "rock konsert" i 24 h så somnar är det ingen risk att man gör.

Inte är vi avskurna från omvärlden heller, snare är vi mer on-line än någonsin så vill ni hålla koll på oss, skicka en hälsning eller önskelåt så finns det många sätt.

- Liveresultat finns här.

- Live webcam finns här.

- Hälsningar och önskningar skickar ni till Heming Leira, helst på twitter eller med SMS.

Twitter:  Hastag   #Bislett24
tekstmelding:  +47 48496699

- Nytt för i år blir det också web-sändning "Hangout on Air"några gånger, dessa lär ni hitta här.

Vi får väl se om nätverket där pallar för trycket, förra året blev det för mycket i bland men kapaciteten är kanske förbättrad.

Nu är allt i varje fall klart, vristen återställd (hoppas jag), sista "skaka liv i benen" rundan avklarad, "matlådan" planerad (behövs inte mycket i den med det stora utbud som erbjuds på plats), fötterna badade och Spotifylistan fixad. Nu hänger det bara på SJ på fredag morgon, vädret har ju ställt till det på alla mina stora lopp i år. Inne på Bislett är det vädergaranti, men SJ är ju inte direkt kända för att hantera väder och nu kommer det några snöflingor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar