torsdag 17 januari 2013

Året börjar falla på plats


I morgon är det stora nagelbitardagen fram till kl 10 för alla de tusentals som hoppas på en plats i UTMB. Här i Sverige är vi bara 8 som redan har en plats i loppet tack vare förra årets nitlott eller som Jonas Buud en 2:a plats den gången. Det är 20 som sitter och hoppas på UTMB, 20 på CCC och 6 på plats i TDS. Det skall bli kul att se hur många vi blir, men det är få platser att hoppas på i år i varje fall till UTMB. Klockan 10.00 i morgon (fredag) vet vi, på den här sidan.

För egen del har augustiveckan i Chamonix fallit på plats helt. När vi var på La Palma kom det ett mail med bekräftelse på vår bokning av boende. För första gången någonsin återvänder vi på "semester" till samma boende, den fina lilla Chalet vi hade på Sportlovet 2012, nära centrum men ändå lugnt vid sidan av. Det blir perfekt laddning inför den stora utmaningen. Hittade billigt direktflyg med SAS också i sista minuten.

Ännu mera föll på plats under La Palma veckan. Det kom ett mail från Skåne också, med bekräftelse att min plats i väntelistan till Kullamannen hade blivit till en startplats. Nu blir det ett kul lopp i maj också att se fram emot, eller vad sägs om denna banbeskrivning. Lite utmaningar som liten uppladdning inför UTMB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar