måndag 9 december 2013

Train & Run lördag

I lördags var det dags för Train & Run med VLK, tåg till Enköping var valet denna gång. På något viss spelar det ingen roll vart vi åker det blir i stort sett alltid motvind ändå. Kanske vi skall träffas på stationen någon gång och då bestämma vilket håll vi åker på istället. Nu blev det -5 grader och 10 m/s motvind i det öppna landskapet, 5 mil tillbaka till Västerås. Å andra siden är det ju bra pannbensträning och det har varit värre, nu var det ingen nederbörd t.o.m lite sol på slutet.

Om någon med koll på geografin undrar så stämmer det, det är inte 5 mil från Enköping till Västerås, men vi springer naturligtvis inte raka vägen, det blir lite krokar på slutet för att det skall bli just ett 5 mils pass. GPS nördar som all löpare har blivit nuförtiden krävdes det dessutom ett litet extra varv runt parkeringen vid Västerås C, skall det vara 50 km så skall det vara just 50 km ;-)

På kvällen var det sedan dags att följa lottningen till Western States, ingen framgång där inte. Av 8 svenskar och 9 norrmän var det bara Geir Frykholm som fick en plats, totalt var det bara 19 icke amerikaner som fick en startplats. Det blir till att se sig om efter andra lopp istället.

Depåstopp efter 20 km, i gränslandet vid Sagån
Plötslig efter drygt halva vägen stod Per J där med en överraskningsdepå
kaffe, pepparkakor mm satt perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar