fredag 12 november 2010

Slaskmara i Sala?

Vintern som slog till över stora delar av Sverige börjar redan tappa greppet, i varje fall här i dom södra delarna (= Mälardalen, skåningar kallar det visserligen för Norrland). Temperaturen ligger på några plus och det har regnat en del, den snö som kom i tisdags smälter bort och på halvplogade cykelbanor är det mest en sörja.

I morgon är det Vintermaran i Sala, det lär inte bli så mycket vinterunderlag men man får hoppas att dom plogade hårt i veckan så det smält bort efter banan annars blir det en riktig slaskmara. Det kanske blir som i Vällingby förra våren då starten på deras mara gick i 1 dm snöslask som sen sakta smälte bort under loppets gång. I så fall får man se det positiva i den extra utmaningen, rekordtider lär det inte bli ändå för dom flesta.

Kul men en tävling i November, synd bara att det är så mycket samma helg som man vill vara med på, Ultra intervaller och Stockholm Rogain t.ex. Men nu blir vi ett stort VLK gäng som drar till Sala, vad är väl New York när man kan springa i Sala? Antar att Salaborna skapar samma publiktryck som i NY, eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar