söndag 20 mars 2011

Uppladdad

Då var man uppladdad och klar för en mara igen, 15:e gången närmare bestämt. I går kom jag fram till Cary i North Carolina, ner från de Mexikanska högslätterna till mera normala höjder.

Det blev en lördag med uppladdning som passar bra löpartokig som man blivit.

Steg 1 - Utsövd: Lyckades sova ut ända till kl 8, de senaste nätterna har annars blivit alldeles för korta pga jetlagen som jag inbillar mig kändes av extra mycket på den höga höjden i Mexico. Nu är jag i varje fall utsövd inför maran.

Steg 2 - Uppmjukad: Efter frukost blev det en lätt joggingrunda för att mjuka upp löpsteget. Grymt härligt att springa runt den lilla sjön i Lake Johnson Park när det var 20 grader och solen sken. Vilken kontrast efter 4 månader istid hemma.


Steg 3 - Löparshoppad: Det har alltid varit billigt att köpa löparskor i USA jämfört med hemma, men nu med den låga dollarkusren är det nästan ett skämt. Det blev skoshopping för ett helt år, 3 par närmare bestämt. Pris mellan 450 och 650 kr, motsvarande skor hemma ligger runt 1600 kr. Det blev 2 "vanliga" och ett par racing.
Steg 4 - Uppladdad: Avslutning på dagen blev det hemma hos David och Camilla med en laddning pasta, mycket löparsnack och snack om livet i USA. Camilla springar också maran i morgon. David, Oskar och Anton står för supporten.

Nu blir det ett försök att sova tidigt, skall pallra mig upp redan 4.30 i morgon för starten går 7.15. Har inte förstått varför så tidigt, om det är för att dom är rädda för värmen som kan vara extrem redan i mars, eller kanske för att dom skall hinna till kyrkan, det är ju ett starkt behov här borta. Oavsett vilket, i morgon blir det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar