söndag 27 maj 2012

2 bra veckor

Känns som att jag kommit igång bra med träningen igen, har fått ihop 2 bra veckor med lagom variation och fokus på trail och lite backar. Ingen nedtrappning med fartpass inför maran här inte, nu är målet inställt mot Ticino den 4 augusti. Kommande 5 dagar inför maran blir det i varje fall lite lugnare, skall inte träna varje dag det behövs ju en "lugnare" vecka ibland. Skall bli lite kul att se hur det funkar på lördag med denna "uppladdning" inför en mara.

Målet är som sagt inställt mot Ticino, då passade det perfekt att Salomon skickade med en liten DVD när dom levererade ryggan. Massor med filmsnuttar, Killians 5 segerlopp runt om i världen förra året, andra löpäventyr och lopp i bergen. Men dom missade en sak,  det borde varit varningstext på fodralet, "kan vara beroendeframkallande".

2 kommentarer:

  1. När monsieur Buud har sprungit UTMB får de spela in en porrfilm med honom i stället. Han har ju börjat köra mer backe på löpbandet, så han kan bli riktigt giftig i bergen ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag tror nog att Gesundaberget ger mer än löpbandet, men oavsett vilket det skall bli riktigt intressant att se hur det går mellan bergakungarna. Mitt tips ligger på Kilian som är mycket mera bergsfokuserad, men Jonas har ju slagit alla med häpnad förut. Synd man inte fick vara med på UTMB i år, jag var ju med vid Jonas första seger i Swiss, kom i mål lagom till prisutdelningen ;-)

    SvaraRadera