lördag 5 maj 2012

Surt !!

Nu har det blivit maj och våren är här, nästan i varje fall, snön var bara några mil bort i går.
I dag fanns det hur många lopp som helst att välja på, Aros Marathon, Kungsholmen Runt, Björnlunken, Tibro 6-timmars, 10-mila .... men egentligen skulle det bara blivit ett rejält långpass, planen är ju att köra mycket volym, trail och backe nu inför Trail Ticino, det är ju precis 3 månader kvar.

Men då är det vila som gäller plötsligt, surt. Förra helgen i Budapest började vänster vrist att ömma och kännas stel utan anledning, ingen stukning och det var 2 veckor efter TEC med nästan ingen löpning. Sprang ett par gånger i Budapest och ett par gånger i veckan, det går bra att springa men det känns lite i vristen och är sedan lite värre dagen efter än dagen innan.
Det är lite svullet över fram och utsida av vristen, stelt när jag böjer den och aningen skarpare värk vid ankelknölen på utsidan. Ingen kraftig värk men det stelt och känns mer när jag böjer upp foten.

Bara att bita i det sura...har bestämt mig för en vilovecka med lite Voltarenbehandling för att se vad det blir av detta, bättre ta det nu än att fortsätta och kanske förvärra. Någon som har ett tips vad det kan vara för fenomen som dyker upp "utan uppenbar anledning"?

1 kommentar:

  1. Krya på dig så är du varmt välkommen till Björnlunken nästa år i stället!
    //mvh Göran, Kungsörs SK

    SvaraRadera