lördag 9 november 2013

Novemberlördag

Det har blivit november, det är blött, det är grått eller för det mesta helt svart. Det är som alltid på något vis årets "tyngsta" månad, när det är som längst tillbaka till ljuset. I december kommer alla konstgjorda ljus och sen kommer snön och lyser upp, men det är då, nu är det mörker och regn som gäller.

Trots mörker och blöta kan man i varje fall alltid springa, det finns t.o.m. tävlingar. Många VLKare var i Stockholm och sprang Vintermaran med ca 400 startande. Per var vi Borås och sprang 6 h lopp med ca 250 startande. 400 på en mara och 250 på ett 6 h, samma dag, i november, var det någon som pratade om löparboom?

...och trots att det var många på tävlingar, det är november och långt till våren så blev vi 9 st på VLKs långpass i dag. Vi han springa vår runda på allt mellan 20 och 30 km innan regnet nådde upp till oss, det var riktigt skönt löparväder för att vara i november med lite fin lera på småstigarna som gav extra träning åt styrkan i våra vrister.

Det blev ett pass utmed ett av de finare stråken i dag, längst med Badelundaåsen och då måste man som alltid göra en lite toppbestigning när man passerar Anundshög, Sveriges största gravhög.
Henrik och Micke besegrar Anund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar