lördag 2 oktober 2010

Återvänd...

Tiden går fort nuförtiden. Har varit mer eller mindre off-line en dryg vecka nu, med bara begränsad kontakt till dagens elektroniska omvärld och även löparvärlden. Det är inte tekniken som har varit begränsningen utan tiden. Nuförtiden snurrar tiden alltid fort och ibland har den en förmåga att snurra vansinnigt fort när allt händer på en gång.
Förra veckan var det 2 heldagar möten på jobbet onsdag-torsdag. På torsdag kväll var det sen dags för Barcelonaresa med gamla VSOK gänget som min 50-årspresent. Flygledarstrejk i Frankrike gjorde att vi inte var framme förrän 3 på natten, men när man flyger med Ryanair får man vara tacksam att man kommer fram överhuvudtaget om det strular. Trots en lång natt på flyget blev det ett morgonpass kl 8, man kan ju inte gärna missa chansen när solen går upp över beachen och det är 20 grader.
Efter 3 intensiva dagar i Barcelona, det blev drygt 40 km löpning också, kom vi hem sent söndag kväll.
Måndag morgon var det dags igen, iväg med buss från jobbet för ett 3 dagars marknadsmöte med våra säljare från omvärlden. Dom var sen kvar på jobbet i slutet av veckan så det blev mycket möten och långa dagar.
Det blev en bra vecka att passa på och ta vilovecka från löpningen och låta det lite ömande knäet och den irriterade näsan vila.
I dag känns det som man återvänt till ett normalt liv, bara varit hemma och inte haft några måsten, inte ens ett långpass, fick räcka med en lugn milrunda för att runda av viloveckan.
Nu är det dags att börja tänka på SUM nästa lördag, kul med ett nytt lopp igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar