onsdag 6 oktober 2010

SUM på lördag

Nu börjar det närma sig för ännu en tävling, på lördag är det dags för SUM (Sörmland Ultra Marathon). 50 km på Sörmlandsleden från Nacka till Handen i en vid båge runt Tyresta Nationalpark. Skall bli kul med ett nytt lopp och speciellt med ett litet lagom Ultralopp i terräng.
Genomtänkt arrangemang också, tunnelbanan direkt till start coh pendeln hem från målet, bara att haka på med morgontåget från Västerås, men det är nog bäst att stoppa in lite SJ marginal och åka en timma tidigare.
Vädret ser ut att bli ganska fint höstväder även om SMHI just nu gömmer lördagssolen bakom ett moln i prognosen, men det hinner säkert bli bättre, 10 grader och inget regn är ju perfekt höstväder i varje fall.
Det är över 120 i startlistan just nu så det blir gott om folk i skogen innan det hinner sprida ut sig men det brukar gå ganska fort sen är det fritt fram att köra på.
Planen för mig denna gång blir inte att köra på för hårt i varje fall. Jag har haft lite känningar i ett knä till och från senaste veckorna så jag går ut lugnt, men det kanske blir en bra taktik som betalar sig på slutet. Vi får se på lördag.
Vill ni läsa mer om loppet och kanske bli sugna att komma med, kolla länken till höger, det går att anmäla sig på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar