lördag 30 oktober 2010

Det blev lite ordning i varje fall...

Det blev lite ordning på träningen till slut denna vecka, lyckades hinna med alla pass precis som jag tänkt utan en massa andra kvällsaktiviteter eller förkylningar.

I måndags ett intensivpass på F&S, det kändes att man börjat komma in i det nu, hängde nästan med i alla Nadjas 50 olika nonstop armhävningar i första styrkepasset, sen var det bara att ge järnet, med spänst, bålstyrka och puls, en timma intensivkörning som känns hur nyttig som helst för hela kroppen.

I tisdags var det löpteknik med Markus Stålbom igen, körde en milrunda först för att det skulle bli lite träning också och inte bara teknik. Men tekniken är nyttigt, att bli lite mer medveten hur man springer och så. Det sägs ju att det är svårt att lära gamla hundar sitta och har man sprungit i typ 40 år så ändrar men nog inte steget så lätt, men det fungerar att tänka till en del i olika situationer.

I torsdags skulle jag köra ett eget tempopass, men det blev ett pass med VSOK från Orientalen, årets första träningspass därifrån för min del. Skulle ändå vara på möte där efteråt. Det blev ett bra pass, tempot hamnade lite snabbare än 4.30 efter uppvärmningen, sen var det bara att köra. Nu blev det i stort ett eget 15 km tempopass ändå eftersom dom andra släpte. Många var ju inte där och Öset tog det lugnt inför helgens Frankfurt Marathon.

I dag blev det lördagslångpass med VLK. Vi var sju idag, en riktigt varm höstdag, det blev en bra 3-milsrunda med tempo runt 5.00 sista halvan.

I morgon blir det en liten kort och lugn runda för egen del. En helt vanlig träningsvecka till slut efter en månad av mycket annat. Det känns skönt, om 2 veckor är det dags för vintermaran i Sala, det blir inget topptempo där men det skall bli kul med en tävling i November.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar