torsdag 4 april 2013

Utlokaliserad långlördag

På lördag blir det långlördag med VLK precis som vanligt, men ändå inte som vanligt. Det verkar som att vi har utlokaliserat veckans långlördag till Borlänge, vi blir nog 10-12 stycken från VLK som ger oss av upp till masarna.

Finns risk att alla där alltid kommer se ryggtavlan på en VLK'are, varvet är ju inte så långt och vi är många så det blir alltid någon inom synhåll. Ibland (eller ofta?) när vi kommer in i pratfart kanske vi istället klumpar ihop oss, då blir det mycket grönt på banan just där.

Lite häftigt att vi är största klubben, att vi på 4 år har gått från ingenstans och nybildad klubb till en av Sveriges största klubbar när det gäller ultralöpning. Där ser man vad klubbgemenskap kan göra och hur det kan locka fler och fler att testa sina gränser när dom ser att det går.

En liten varning också till alla som skall till Borlänge, VÄDRET !!

Jag skall på tävling igen och då vet man ju numera hur det går med vädret. Efter 2 månader av högtryck utan nederbörd och massor av sol ser prognosen för Borlänge på lördag ut så här...

Snöbyar just de timmarna vi springer!! Med den historik jag haft i loppen det senaste året kan det mycket väl utveckla sig till snöstorm så... BE PREPARED !

1 kommentar:

  1. Jag gick med i klubben 2011 eftersom den var Sveriges mest intressanta och främsta inom ultra. Kul att vara med även på distans. Helt klart bästa klubben!

    SvaraRadera