onsdag 15 januari 2014

Train & Run rekord

I lördags blev det nytt rekord på VLK's Train & Run. Trots att det var den här vinterns första riktiga vinterdag blev vi totalt 18 st som gav oss ut på ett riktigt långt pass. Det var -7 grader och 1 dm nysnö i Sala på lördagsmorgonen men ändå var vi 13 som kom med tågen dit, 11 från Västerås och 2 från Borlänge.
Vi brukar alltid ha motvind på våra Train & Run men denna gång hade vi tur, det var en svag nordanvind som gjorde att vi fick medvind ända hem till Västerås.
I Ransta mötte vi 5 löpare till som klev av nästa tåg från Västerås, det blev ett kort stopp och sedan fortsatte vi söderut.
Det snöande lite lätt till och från hela dagen, men när vi närmade oss Hedensberg blev det riktigt tätt snöfall en stund.
Lite lätt moddigt på slutet när vi kom in mot stan men det är stärkande för vristerna. Efter en skön vinterdag och 47,5 km kom vi fram till Västerås C. Det var tänkt att bli 50 km men vi var inte direkt sugna på att runda av med 2,5 km  till, det blev lite fika istället innan vi tog oss hemåt på olika håll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar