måndag 12 december 2011

Hysterisk träning

Måste bara berätta lite om den hysteriska träningen i Västerås. Måste vara stans populäraste träningspass... alla kategorier.

Cirkelfys på F&S kl 18.00 på måndagar, inget särskild med det, eller...

Tänk er att klockan är 06 en måndag morgon, dom flesta har inte riktigt kommit igång än om dom ens är ur sängen vid den tiden. Alla "normala" människor vill säga, men inte i Västerås. Här sitter nämligen minst  60 personer uppkopplade med sina datorer eller smartphones och väntar på att klockan skall bli 06.00.

Pang... då öppnar F&S bokningen till nästa måndags träningspass och med det även till Cirkelfysen kl 18. Nu utbryter en febril aktivitet vid alla dessa datorer och smartphones, det gäller att komma över dom 54 bokningsbara platserna innan det är fullt, och det går fort. Servern som F&S kör på storknar nästan, någon gång har den kraschat helt. När den lyckas överleva så är det fullbokat efter 6 minuter!!! Klockan 06, en måndags morgon, varje måndag förresten. Var det någon som tyckte att folk inte är träningsvilliga?

Om nu någon undrar vad detta är, så kan jag tipsa alla er löpare där ute som eventuellt läser min blogg att Cirkelfys är det perfekta komplementet till löpningen, funktionell styrketräning för hela kroppen. Definitivt värt och prova, det finns andra pass att välja på, man behöver inte slåss om platserna i cyberspace kl 06 på måndag morgon.

1 kommentar:

  1. Cirkelfys är verkligen något att rekomendera man hittar muskler som man inte viste fanns
    träningsvärk igen.

    /Per J

    SvaraRadera