söndag 5 februari 2012

Black River Run - Winter

På förmiddagen blev det en tur med Ann på långfärdsskridskorna, i går var det ju strålande fint väder ute på Mälaren och har man bestämt sig för en tur så har man. Tyvärr hade molnen dragit in och en bitande kall sydlig motvind gjorde att turen inte blev så lång och fikapausen väldigt kort.

Fram på dagen hade i varje fall temperaturen kravlat sig upp över -10 stecket igen och eftersom man vänjer sig snabbt började det kännas riktigt skönt ute. När mörkret lagt sig, molnen dragit undan och månen sken nästan full på himlen så åkte pannlampan på för dagens träningspass.

Det blev en tur runt Black River Run banan, perfekt underlag med den hårdfrusna marken och några cm hård snö som gav fäste på de isfläckar som säkert fanns under snön ibland. Känns så härligt att springa i en snöklädd skog när fullmånen skiner, lite magiskt. Det var fint underlag att springa den långa sträckan utmed ån in mot staden också, men sydvinden från i förmiddags höll fortfarande i sig så det blev lite kyligare, trots "bara" -8 grader.

1 kommentar:

  1. Låter som en kalastur! Och visst är det bland de bästa turerna man kan göra? En vinterkväll i skogen under fullmånen!

    SvaraRadera