torsdag 29 augusti 2013

...1 day to UTMB

Det tog drygt 3 år att komma hit men nu är man incheckad och klar, 1 dygn kvar till start.
Spänningen stiger, hela stan kokar av löpare, de som sprungit TDS och kommit i mål i natt och under dagen i dag och alla som skall ut på CCC och UTMB i morgon. Lilla gänget ute på PTL har kommit ungefär halvvägs på sin veckolånga löpning.

Att det är mycket folk märktes vid nummerlappsutdelningen, kön tog precis en timma fram till första incheckningdisken, sen skulle man förbi 5 olika stationer till innan hela proceduren var klar.
Har man väntat 3 år på nummerlappen är ju 1 h i kö inte hela världen
Först ID koll, sen koll av packningen, sen fick man nummerlappen, osv
Följa loppet går att göra på många sätt, vi springer som sagt on-line.

Mina passeringar av varje tidskontroll skall komma upp på mitt Facebook och Twitter om det fungerar.

Livetrail kan man följa loppet steg för steg. På livetrails sida skriv mitt startnummer 2630 i sökrutan uppe till vänster. Till höger finns 3 ikoner så kan kan se framstegen i olika vyer, banprofil, tabell eller karta.

Vill man kan man registrera sig för att få SMS vid varje passage, det gör man här.

Via UTMB's hemsida finns det en live sändning och 3 web-kameror, jag lär nog inte komma med i live sändning men kanske fångas av någon web-kamera.

Och så var det det där med vädret, jag har ju inte direkt haft tur under de sensate 2 årens lopp, men nu verkar det lovade. Strålande sol i dag, nästan för hett på dagen, och en prognos som lovar fortsatt finväder. Blir det så här fint innebär det i praktiken 0 grader i bergen på natten kanske lite frost och sen 30 grader nere i grytan i Courmayeur, kräver lite varierad klädsel.

2 kommentarer:

  1. Lycka till Bosse. Jag ska följa dig här hemifrån.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jonas, ta loppet från soffan den här gången så får du satsa på det IRL om ett par år.

      Radera