tisdag 27 augusti 2013

...3 days, 3842 möh

Lite höghöjdsträning i dag, men så mycket träning var det kanske inte för jag sprang inte de 2800 höjdmetrarna upp till Auguille du Midi, vi tog de två nästan lodräta kabinbanorna dit upp istället. Det var soligt och klarblå himmel på förmiddagen så vi kunde passa på och göra en liten turistutflykt med utsikt.
Sandra på utsikt med mycket luft
Däruppe var det snö och vinter med -4 grader, ett gäng norska grabbar med full utrustning gav sig ut på skidor mot Valle Blanche. Vi var inte direkt utrustade för vinter  så vi åkte halvvägs ned igen för att vandra en kort bit och käka lunch, men efter lunchen kom molnen svepande med över bergen.
Hyfsat utsikt från lunchstället också, Refuge du Plan de L'Aiguille
Inte så mycket utsikt längre 
Vi fick åka ned till stan igen och vandra runt på UTMB mässan istället. Ett paradis om man är lite lätt pryltokig traillöpare och massor av andra lopp gjorde reklam för sig. Tur att Ann och Sandra var med annars hade jag nog gått där än ;-) Lite kul mitt i mässan också, bland alla mer eller mindre extrema traillopp som marknadsförde sig hade Ultravasan en monter, dom har valt dag och tidpunkt att släppa info om loppet med omsorg, kan inte träffa mer trailfolk från hela världen än här.
Dags för mässbesök

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar