onsdag 21 augusti 2013

...9 days to go...

Nedräkningen fortsätter och nu börjar det bli hög tid att plocka ihop pinalerna och se till så allt kommer med, vi åker ju ned till Chamonix redan på lördag morgon. Samtidigt är det lite splittrat fokus med 1 månad kvar till BRR och mycket som är på gång inför det också, men nu släpper vi BRR ett tag.

Om nu någon trodde att man skulle försvinna från omvärldens ögon under nästan 2 dygn ute i bergen så hade man fel. Det är 2013 nu och man springer on-line så att säga. UTMB och deras partners erbjuder en mängd olika möjligheter att följa alla deltagare, med live resultat, web-kameror, uppdateringar i facebook och twitter mm. Allt om detta finns att läsa här.

Om nu någon får för sig att ha koll på mig så har jag startnummer 2630, jag har fixat så det skall komma uppdateringar på min facebook sida och på mitt twitter, däremot har jag ingen GPS tracking och om jag fastnar på web-TV bild får vi väl se, ibland blir det i varje fall mörkt därute.
Foto:UTMB

3 kommentarer:

  1. Lycka till Bosse! Jag kommer att följa loppet från soffan. Hoppas verkligen att vädergudarna är med er så ni får hela upplevelsen, alla 168 km!

    SvaraRadera
  2. Tack Peppe, jag tror inte gudarna bestämt sig riktigt än, vi får se om dom gjort det när vi står på startlinjen. Soffan är nog mer förutsägbar ;-)

    SvaraRadera
  3. Tack Peppe, jag tror inte gudarna bestämt sig riktigt än, vi får se om dom gjort det när vi står på startlinjen. Soffan är nog mer förutsägbar ;-)

    SvaraRadera