tisdag 13 augusti 2013

UTMB & BRR

Nu är det mycket löpning i huvudet på alla sätt, faktiskt mer än i benen den här veckan.

Förberedelserna för Black River Run börjar komma in i slutfasen, det är ju bara några veckor kvar nu och mycket skall fixas och koordineras. Vi skall se till att ha en minst lika lyckad tävling som förra året och nu är det dessutom 100 miles så tävlingen blir större och längre.

Även om BRR tar en del tid så är det mest UTMB som snurrar runt mer och mer i hjärnkontoret, bara 17 dagar kvar till start och bara 11 dagar kvar tills vi åker ned till Chamonix. Träningen är det inte så mycket mer att göra åt nu, bara nedtrappning med lite kortare back- eller trailpass kvar att genomföra. I lördags passade jag dessutom på att kombinera BRR med UTMB, vi körde provlöpning av BRR banan och det fick bli sista långpasset inför UTMB med sina 35 km.
20 deltagare på testlöpning av Black River Run, riktigt kul.
När det nu inte är så mycket mer att göra åt träningen funderar man istället på om man har tänkt på allt i packningen, jag har finslipat listan lite till nu. Det känns himla bra att jag fick köra Trail Ticino förra året i tuffa förhållanden, då har man lite mer att grunda tankarna på.

Skulle det bli lite tid över kan man ju alltid titta på något filmklipp om UTMB och få lite lätt ståpäls i väntan på start....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar